Ремонт на покриви

  1. Какво да направя, когато покривът протече?

  Качете се в таванското помещение и се опитайте да установите къде е причината за теча. Дали е около капандурата, комина, отдушника или друго място? Опитайте се да се сетите, кога за последно е правен ремонт на покрива. Установете какво е горното покритие на покрива. Дали е от керамични керемиди, битумни керемиди, хидроизолация или друго покритие?

  Ако Вие не можете да отстраните проблема, свържете се с нас. Ние ще дойдем, за да направим оглед на място, и след това ще можем да изготвим оферта за ремонт на покрива, според Вашите индивидуални нужди.

 1. Към кого да се обърна за ремонт на покрива?

Най-доброто решение е, да попитате някого, който вече е правил ремонт на покрива си и е останал доволен от извършената услуга.

Друг вариант е Вие да потърсите услугите на фирма за ремонт на покриви. Не се насочвайте обаче, към такива, които висят по дърветата, защото рядко ще попаднете на качествена услуга, която се рекламира по такъв начин. Информацията, която ще получите от такива хвърчащи листи е много оскъдна и често е подвеждаща. Нашият съвет е да потърсите в интернет, тъй като ще можете да се възползвате от разнообразието от сайтове. В някоя от търсачките, напишете ремонт на покриви, като е желателно да добавите и името на града, от който сте. По този начин, можете да получите доста повече информация за фирмата, като начинът на работа, използваните материали и инструмети, завършени обекти и цени на различните услуги.

 1. Кое е най-доброто покритие за покрива?

Покритието се определя предимно от наклона на покрива.

 • От 20 до 50 градуса: керамични и бетонни керемиди;
 • От 15 до 90 градуса: битумни керемиди;
 • От 0 до 15 градуса: рулонна хидроизолация;
 • От 30 до 60 градуса: естествен камък;
 1. Какви материали да избера за ремонт на покрива?

За избора на материали Ви съветваме, да изберете малко по-скъпи, но качествени материали, пред тези, които са евтини, но и с много по-ниско качество. Животът на качествените материали е много по-дълъг, което е по-доброто решение в дългосрочен план. Разбира се, винаги може да се намери решение, според бюджета, който сте решили да отделите за ремонт на покрива си.

 1. Кога е най-подходящото време за ремонт на покрив?

Важно е да се знае, че ремонт на покрив се прави при сухо време.

Той е основната част на всяка сграда. Предпазва я от влиянията на околната среда. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи. От здравината и функционалността му зависи запазването на цялата сграда. Ако не се погрижим за покрива, не само той, но и домът ни ще рухне.

Така че, не чакайте да се появи теч, а вземете мерки навреме. Свържете се с нас още сега.

Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.